Termeni si conditii

UGG.com.ro.ro este un magazin online si orice produs din magazinul nostru poate fi achizitionat doar prin intermediul comenzii on line. Te rugam sa citesti cu atentie "Termenii si conditiile" noastre! Prin accesarea website-ului utilizatorul accepta acesti termeni si conditii. Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. Acest document poate fi revizuit oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor UGG.com.ro inseamna acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.


Noi ne straduim ca informatiile pe care vi le oferim sa fie cat mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile de pe site datorita diferentelor de culoare dintre cea a produsului in sine si cea de pe monitorul tau. De asemenea toate masurile produselor sunt aproximative, pentru ca fiecare produs are anumite particularitati.
Se poate intampla ca la un moment dat, in dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla pentru ca obtinerea si prelucrarea datelor despre un produs necesita timp si datele se introduc treptat.

Gazduire Web | Web Design | Director Web